ABS logo
Muus logo
Team Autoherstel Bedrijf ABS Muus Assen

Werken bij

Bij ABS Autoherstel Muus is werken meer dan alleen een baan

Bij ABS Autoherstel Muus ben je meer dan alleen een werknemer; je bent een essentieel onderdeel van ons team. Als je bij ons werkt, kun je rekenen op een fijne werksfeer waar vrijheid, groei en humor hoog in het vaandel staan. We geloven in persoonlijke ontwikkeling en zetten ons gezamenlijk in voor de beste kwaliteit, altijd met een glimlach en vol passie voor ons vakmanschap. Samen bieden we een totaalpakket van klantcontact en kwaliteit, waardoor we trots zijn op wat we doen en deel uitmaken van iets speciaals.

 

Auto spuiten Assen

Werken bij ABS autoherstel Muus doen we met een glimlach en vol passie voor vakmanschap

Enthousiast geworden om bij ons te komen werken? Dat is mooi! Bekijk hieronder alle openstaande vacatures!

Sollicitatie procedure

Bij ABS Autoherstel Muus nemen we de selectie van nieuwe teamleden serieus. We geloven in het belang van een goede match. We willen dat onze nieuwe collega’s zich niet alleen welkom voelen, maar ook volop mogelijkheden hebben om te groeien binnen ons bedrijf.

Onze sollicitatieprocedure is persoonlijk en gericht op het vinden van de juiste persoon voor ons team:

1. Bak koffie om te kijken of we bij elkaar passen: We beginnen met een informele ontmoeting. Hier krijgen we de kans om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of er een goede klik is. We bespreken jouw achtergrond, ervaring en interesses Ook krijg je de kans om meer te weten te komen over wie we zijn en wat we doen.

2. Gesprek met de werkplaatschef: Als de eerste kennismaking positief is, volgt een gesprek met de werkplaatschef. Dit is een belangrijk moment waarop we dieper ingaan op je technische vaardigheden en je motivatie om bij ons te werken. Het biedt ook de gelegenheid om meer te weten te komen over de specifieke rol waarvoor je solliciteert.

3. Dag meelopen: Als het tweede gesprek ook succesvol verloopt, nodigen we je uit om een dagje met ons mee te lopen. Dit geeft jou de kans om onze werkomgeving te ervaren en te zien hoe we als team samenwerken.

Bij ABS Autoherstel Muus zorgen we goed voor ons personeel. We bieden niet alleen uitstekende arbeidsvoorwaarden en een eindejaarsbonus, maar we creƫren ook een omgeving waarin persoonlijk contact en groeimogelijkheden centraal staan. We zijn er trots op dat we mensen aantrekken die niet alleen passen bij de functie, maar ook bij onze bedrijfscultuur en waarden.

Vacatures autobedrijf assen

Open Sollicitatie!

Lijkt het je leuk om bij ons te werken, maar staat jouw functie er niet tussen. Je kunt altijd een open sollicitatie naar ons toesturen. Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde vakmensen en horen graag van je!

Solliciteer hier!