ABS logo
Muus logo
Autoschadeherstel Assen Drenthe

Over ABS Autoherstel Muus

ABS Autoherstel Muus in Assen zorgt voor een goede afloop!

Welkom bij ABS Autoherstel Muus in Assen, dé plek waar we al je autoschadeproblemen aanpakken, van lakschade tot ruitschade. Bij ons kun je altijd rekenen op eerlijke hulp en het beste herstelwerk. We begrijpen dat autoschade vervelend is en daarom doen we er alles aan om je zorgen uit handen te nemen. We regelen de afwikkeling met de verzekeraar en zorgen zelfs voor een leenauto terwijl we jouw voertuig herstellen. Met ABS Autoherstel Muus ben je verzekerd van vakmanschap, uitstekende service en persoonlijk advies. Onze werkplaats in Assen heeft een gestroomlijnd herstelproces, wat ons onderscheidt van andere schadeherstellers en ons tot de beste keuze maakt voor het repareren van autoschade.

Auto schade herstel lak Assen ABS Muus
ABS Muus autoherstel Assen schade

ABS Autoherstel Muus is ontstaan door een passie voor auto’s

Het verhaal van ABS Autoherstel Muus in Assen begon in 1996 toen Corrie Muus besloot zijn eigen pad te volgen. Hij startte in een bescheiden loods en groeide gestaag. Corrie, met een passie voor auto’s en spuitwerk, was al op jonge leeftijd gefascineerd door autoreparaties, mede door zijn vader die ook automonteur was.

In 2006 trad Jurian Tulp toe tot het team, wat een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van het bedrijf markeerde. Jurian werkte jarenlang als voorbewerker en spuiter. Zijn interesse in autoreparatie ging echter verder dan alleen het technische aspect, hij ontwikkelde ook een sterke interesse in de bedrijfsvoering. Dat is ook de reden dat Corrie potentie in hem zag als nieuwe eigenaar. In 2022 stelde Corrie Jurian de vraag om ABS Autoherstel Muus over te nemen.

Jurian’s overweging om het bedrijf over te nemen was geen eenvoudige beslissing; hij nam de tijd om er goed over na te denken. Uiteindelijk overtuigden zijn jarenlange ervaring en toewijding aan het vak hem om de stap te zetten. Hij bracht nieuwe energie en structuur in het bedrijf, met een focus op het belang van medewerkers en efficiënte bedrijfsvoering.

Onder Jurian’s leiding heeft ABS Autoherstel Muus grote plannen voor de toekomst, waaronder slimme digitalisering, verbeterde klanttevredenheid en innovaties in de werkplaats. Met Jurian aan het roer heeft het bedrijf een nieuw hoofdstuk geopend, vol spannende mogelijkheden en groei.

Hoe ABS Autoherstel Muus klanttevredenheid en kwaliteit bij Autoschade centraal stelt

Bij ABS Autoherstel Muus staat een gestroomlijnde werkwijze centraal, gebaseerd op jarenlange ervaring en een passie voor autoreparatie. Onze aanpak is ontworpen om klanten een vlotte, zorgeloze ervaring te bieden en voertuigen weer in topconditie te herstellen.

Onze werkwijze begint met een schademelding. We luisteren naar de specifieke behoeften van onze klanten en zorgen voor een duidelijk begrip van de situatie. Vervolgens voeren onze deskundige medewerkers een gedetailleerde schadebeoordeling uit om een herstelplan op te stellen. Het herstelplan omvat het bestellen van onderdelen en het plannen van de reparatie. Onze ervaren technici gebruiken de nieuwste technieken om de reparatie uit te voeren, waarbij beschadigde onderdelen worden gedemonteerd en het plaatwerk wordt gereconstrueerd. Voorbewerking bereidt het oppervlak voor op het spuitproces, waarbij kwaliteitslak wordt aangebracht in onze spuitcabine. Ten slotte monteren we alle onderdelen netjes weer terug. Na een zorgvuldige eindcontrole wordt de auto weer gewassen en als nieuw afgeleverd.

Lakschade Autoherstel Muus

P. Oostra
Schade is niet leuk maar wordt hier top hersteld!
D. Bos
Vakkundige, afspraken nakomen, netjes aflevering
Anoniem
Vriendelijk personeel, enige tip die ik heb is dat om de tankklep van een Toyota Aygo (leenauto) te openen links naast de bestuurdervoetmat de hendel zit, kon ik zelf niet vinden en na een telefoontje was 't opgelost. Auto is na schadereparatie keurig gewassen en schoon weer afgeleverdud83dudc4dud83cudffb
B. Venema - Rieks
Tien
Anoniem
Aanhuis.nl Gieten
Medewerkers vriendelijk, vakkundig herstel, vervangend vervoer geregeld. Ga zo door!
Anoniem
Fijn dat de auto netjes en schoon is afgeleverd
Anoniem
Auto was snel weer klaar en niks meer van de schade te zien.
Anoniem
Wachttijd tot de reparatie was wel erg lang.
ABS autoherstel assen contact

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer over ons weten, hoe wij werken of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact