ABS logo
Muus logo
ABS Autoherstel Assen

Wat het verhaal achter je schade ook is, wij van ABS Autoherstel Muus zorgen dat het goed afloopt

Met onze hulp kan jouw voertuig weer veilig en in perfecte staat de weg op. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van autoschadeherstel:

Krassen verwijderen: Of het nu gaat om kleine oppervlakkige krassen of diepere beschadigingen, wij hebben de expertise en de technologie in huis om krassen effectief te verwijderen, zodat je auto er weer als nieuw uitziet.

Lak schade laten herstellen: Beschadigingen aan de lak kunnen afbreuk doen aan het uiterlijk van je voertuig. Wij herstellen de schade met kwaliteitsproducten, zodat je auto weer straalt.

Deuken herstellen bij schade:
Wij kunnen deuken relatief eenvoudig uitdeuken, kleine deuken kunnen wij zelfs herstellen zonder opnieuw te spuiten waardoor de originele lak behouden blijft.

Ruitschade: Met alle autoruitschade, van sterretjes tot volledige ruitvervanging, staan wij klaar om je veilig op weg te helpen. Ga voor meer informatie naar ruitschade.

Bumperschade herstellen: Een bumper is van oorsprong ontworpen om de impact van kleine botsingen op te vangen en zo de auto te beschermen, schade aan de bumper komt dan ook vaak voor. Ons zorgvuldig herstel zorgt ervoor dat je voertuig er weer als nieuw uitziet en optimaal beschermd is.

Bij ABS Autoherstel Muus streven we naar hoogwaardig vakmanschap en uitstekende service. Ons deskundige team is toegewijd aan het herstellen van jouw voertuig en zorgen ervoor dat je snel en veilig weer de weg op kunt.

Schade melden
werkwijze abs autoherstel assen

Werkwijze bij ABS Autoherstel Muus Assen

Wij begrijpen dat jouw voertuig meer is dan alleen maar een vervoermiddel, het is een essentieel onderdeel van jouw dagelijkse leven. Daarom hebben we een zorgvuldig proces ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw voertuig snel en efficiënt wordt hersteld, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid.

Stap 1: Schademelding
Zodra je contact met ons opneemt, begint ons proces met een grondige schademelding. We luisteren naar jouw specifieke behoeften.

Stap 2: Intake
Onze deskundige medewerkers voeren een intake uit waarbij ze de schade aan je voertuig beoordelen. Hierdoor kunnen we een gedetailleerd herstelplan opstellen.

Stap 3: Reparatieplan (Onderdelen bestellen)
Op basis van de schadebeoordeling stellen we een herstelplan op en bestellen we de benodigde onderdelen van de juiste kwaliteit.

Stap 4: Uitvoeren van de Reparatie

In deze fase voeren we de daadwerkelijke reparatie van je voertuig uit. Dit proces verschilt per schade. Het omvat onder andere de demontage van beschadigde onderdelen, reconstructie van het plaatwerk, voorbewerking om het oppervlak gereed te maken voor het spuitproces, het klaarzetten en eventueel inplakken van de auto in één van onze twee spuitcabines, het aanbrengen van hoogwaardige lak en ten slotte het zorgvuldig monteren van alle onderdelen.

Stap 5: Wassen
Nadat de reparatie is voltooid, ondergaat het voertuig een grondige wasbeurt en polijsting om het in optimale staat af te leveren.

Stap 6: Eindcontrole
We voeren een uitgebreide eindcontrole uit om ervoor te zorgen dat elk aspect van het herstel voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen. Deze laatste stap helpt ons de kwaliteit van het herstel te waarborgen en jou met een gerust hart de weg op te sturen.

Deskundige Autoherstel: Kwaliteit en Persoonlijke Aandacht bij ABS Autoherstel Muus

Persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze eindcontrole speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de kwaliteit. Bij ABS Autoherstel Muus combineren we professionele service met een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat elk voertuig met de grootst mogelijke zorg wordt hersteld. Jouw tevredenheid en veiligheid zijn onze topprioriteit.

Monteur ABS Autoherstel Muus