ABS logo
Muus logo
Duurzaam Schadeherstel in Assen ABS Muus

Milieuvriendelijkheid en medewerkers welzijn in één bij ABS Autoherstel Muus in Assen

Bij ABS Autoherstel Muus gaan  innovatie en duurzaamheid hand in hand. Als de eerste ABS’er met de geavanceerde Keco Glue Pull-set van Teamwise PDR & More zetten we een revolutionaire stap in milieuvriendelijk autoschadeherstel.

Onze investering in de GPR-techniek gaat niet alleen over het verminderen van de milieubelasting; het draagt ook bij aan de gezondheid en tevredenheid van onze medewerkers. GPR betekent minder schuren, minder slijpen en geen lasdampen, waardoor we niet alleen de ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook de werkomstandigheden verbeteren.

Keco L2E-set Autoschade herstel assen

Waarom de Keco L2E-set?

De keuze voor de Keco L2E-set was voor eigenaar Jurian Tulp een weloverwogen beslissing. Met jarenlange ervaring in het vak begrijpt hij als geen ander de impact van deze technologie op alle facetten van ABS Autoherstel Muus. De stem van onze carrosserietechnicus was doorslaggevend in deze keuze. Voor Jurian Tulp rendeert de investering in tools sneller als de technicus graag met de tools werkt. Onze Keco L2E-set biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook efficiëntie, essentieel voor het herstel van grote deuken tot kleine oneffenheden.

Het continuüm: een stappenplan voor kwalitatief herstel

Onze in-house training, verzorgd door Teamwise technicus Marc Bloemen, introduceerde onze technicus tot het continuüm. Dit stappenplan helpt onze carrosserietechnicus om het herstelproces te structureren en bij elke stap de juiste keuzes te maken.

Streven naar 100% foutloos herstel

Bij ABS Autoherstel Muus streven we naar perfectie. Na de GPR-training zal onze Keco L2E-set dagelijks worden ingezet. We zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen bijdraagt aan milieuvriendelijkheid en medewerkerstevredenheid, maar ook aan interne kwaliteitsdoelen en het verminderen van faalkosten.

Samen werken we aan een duurzamere toekomst in de autoschadeherstelbranche.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?